۷۵ درصد پروندههای پلیس فتا جرائم مالی است
سید احمد موسوی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «موجرسا»؛ با بیان اینکه سودجویان شگردهای مختلفی برای سوءاستفاده از فضای مجازی دارند، اظهار کرد: ۷۵ درصد پروندههای موجود در پلیس فتا مربوط به جرائم مالی است.
بیشتر بخوانید
وی با بیان اینکه پرداخت بیانه برای خرید کالا و خریدهای اینترنتی از سایتهای غیرمعتبر که در اینستاگرام وجود دارد یکی از جولانگاههای سودجویان در فضای مجازی است، ابراز کرد: بسیاری از پیجهای غیرمعتبر در فضای مجازی فعالیت دارند و با قیمتهای کم افراد را وسوسه به پرداخت مبلغ میکنند تا از آنها خرید کنند.
رئیس پلیس فتا استان زنجان عنوان کرد: کالاهای خریداری شده از بستر اینترنت به اسم اصل فروخته میشود در حالی که واقعیت طور دیگری است و محصولات اصل نیستند که این بخش بیشترین حوزه کلاهبرداری اینترنتی را به خود اختصاص داده است.
وی افزود: استفاده کلاهبرداران از اسکیمر و کپی کارت بانکی منجر به خالی شدن بسیاری از حسابها شده است و همشهریان در نظر داشته باشند حدالمقدور بعد از خرید خود اقدام به کشیدن کارت، وارد کردن رمز و پرداخت مبلغ مورد نظر کنند.
رئیس پلیس فتا استان زنجان تأکید کرد: با اطلاع و آگاهی لازم در زمينه گسترش فرهنگ و بالا بردن سطح دانش از فضای مجازی میتوان بستری امن و دور از دسترس سودجویان داشت.
انتهای خبر/